Tøjklemmen uden fjeder

Opnå optimal rustbeskyttelse

Tøjklemmen uden fjeder

Hos Kristoffersen Plast A/S i Randers får kunderne mere end blot en form og et slutprodukt til en given pris. Virksomhedens ejer Søren Kristoffersen brænder for udvikling og optimering af proces, materialevalg og pris. Det var tydeligt da Poul Christensen fra Il-po.com kontaktede virksomheden med henblik på udvikling og produktion af sin nye idé – tøjklemmen uden fjeder.

”Det startede med en idé og et forslag til design.” Poul Christensen fortæller: ”Jeg kontaktede en række plastvirksomheder både i Danmark og i udlandet, med henblik på produktion af min idé. Jeg så hurtigt et mønster. Virksomhederne var hurtige til at vende tilbage med priser, både på formværktøjet og på selve produktionen af produktet, men heller ikke mere end det.” Det var først hos Kristoffersen Form & Plast at Poul Christensen mødte engagement omkring hele processen.

”Det var med det samme tydeligt at hos Kristoffersen Plast A/S var det anderledes. Her kom snakken hurtigt ind på fordelene ved at optimere det oprindelige design gennem et udviklingsforløb, samt at teste hvilket materiale, der ville være det mest egnede til opgaven. Både for at få et holdbart slutprodukt, men også for at kunne producere til den optimale pris. Jeg så straks gnisten i Sørens øjne, for at lave det optimale produkt, og efter lidt drøftelser blev vi enige et samarbejde.” Det har udviklet sig til et tillidsfuldt samarbejde, hvor designet er blevet optimeret, og forskellige materialer er blevet testet, til den rette løsning var på plads. Det var vigtigt at sikre, at klemmen er modstandsdygtig overfor vand, frost og UV-bestråling, hvilket var et krav fra Poul Christensens side. Det var nemlig den grundlæggende idé bag designet af den nye klemme. Det løste Søren på en yderst professionel måde.

Den smarte nye tøjklemme er i første omgang blevet produceret i en million eksemplarer, der bl.a. afsættes gennem COOP og Rema 1000 butikkerne.

 

Fleksibilitet

Poul har oplevet samarbejdet med Søren, som særdeles positivt og meget fleksibelt. ”Søren har vist stort engagement, og det er godt at være kunde i en mindre virksomhed, hvor der hurtigt kan træffes beslutninger om ændringer og tests.” Søren Kristoffersen selv stemmer i: ”De fysiske elementer, som form og selve slutproduktet, er håndgribelige, men hele processen omkring at være med til at udvikle Pouls idé, og sikre holdbarheden, så tanken om at gøre op med køb-og-smid-væk mentaliteten blev ført ud i livet, har virkelig været god og spændende.”

 

Alt under et tag

Hos Kristoffersen Plast A/S er alt under et tag. ”Med denne opgave har vi arbejdet i hele vores spændevidde. Poul kom med ideen, og vi var med i processen omkring design og udvikling frem til det endelige emne. Vi fremstillede formen, og stod for forberedelserne til produktionen, og slutteligt sprøjtestøbningen, da produktionen blev sat i gang.”

”Der er ingen tvivl om at jeg gerne står til rådighed for opgaver, som blot kræver fremstilling af støbeform og slutprodukt, men det er i opgaver som denne, at jeg ser mig selv, og min virksomhed virkelig gøre en forskel. Et udviklingsforløb er efter min mening godt givet ud på den lange bane, specielt når det drejer sig om nye produkter.”

 

Kort om Kristoffersen Form & Plast

Kristoffersen Plast A/S tilbyder udvikling af plastemner, fremstilling af værktøjer til sprøjtestøbning og produktion af plastemner. Søren Kristoffersen startede virksomheden i 1999, og har lidt efter lidt investeret i maskiner til sprøjtestøbning, gnistbearbejdning, CNC-fræsning, slibning og meget andet. Virksomheden bygger på mere end 20 års erfaring inden for udvikling af plastemner, værktøjskonstruktion, værktøjsfremstilling og plastsprøjtestøbning.

Kristoffersen Plast A/S tilbyder rådgivning gennem hele processen, lige fra den første idé til det færdige produkt.

 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation