Akvatur

God og fleksibel løsning

Download som PDF her.

 

Akvatur

Kristoffersen Plast A/S har været med i hele udviklingsarbejdet omkring vandbeholderen til Taurus vandhanen med kogende vand fra virksomheden Akvatur.

Søren Kristoffersen forklarer: ”Virksomheder, som Akvatur, der køber sig til produktudvikling, får en god og fleksibel løsning hos Kristoffersen Plast A/S. Vi designer, udvikler og laver prototyper, som testes. Når funktionen er korrekt fremstilles formen, og herefter i vi klar til at gå i gang med produktionen. Størrelsen på vores virksomhed gør, at vi er i stand til at tilpasse os den enkelte kundes behov.”

Bent Iversen fra Akvatur fortæller: ”Vi kontaktede Søren Kristoffersen på baggrund af en anbefaling, og mødtes første gang i starten af 2013. Vi har været godt tilfredse med samarbejdet. Lang snor i begge ender, har passet godt til vores virksomhed. Søren har været garant for god kvalitet hele vejen igennem, og uden Søren var der ingen beholder.”

Alt under ét tag

Kristoffersen Plast A/S tilbyder udvikling af plastemner, fremstilling af værktøjer til sprøjtestøbning og produktion af plastemner. Søren Kristoffersen startede virksomheden i 1999, og har lidt efter lidt investeret i maskiner til sprøjtestøbning, gnistbearbejdning, CNC-fræsning, slibning og meget andet. Virksomheden bygger på mere end 20 års erfaring inden for udvikling af plastemner, værktøjskonstruktion, værktøjsfremstilling og plastsprøjtestøbning.

Kristoffersen Plast A/S tilbyder rådgivning gennem hele processen, lige fra den første idé til det færdige produkt. Desuden har vi den ekspertise og erfaring der skal til, for at forme det resultat du ønsker.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation