Papirindustrien

Fingre til transportsystemer

Download som PDF her

Papirindustrien

Kristoffersen Plast A/S står for produktionen af fingre til transportsystem i en dansk produktionsvirksomhed inden for papirindustrien.

Søren Kristoffersen forklarer: ”De gamle emner var svære at skaffe for kunden. Hos Kristoffersen Plast A/S lavede vi et nyt produkt efter samme mål, men med bedre materialevalg og til en bedre pris. Det var en god og spændende opgave idet vi ikke blot forbedrede selve produktet, men også forholdene omkring antal og leveringstid for kunden”.

Michael Petersen, der præsenterer virksomheden fortæller: ” Vores tidligere leverandør var Italiensk. Vi havde brug for kortere leveringstid, og mere fleksibilitet. Det har vi fået. At få lavet et nyt specielprodukt er normalt meget dyrt. Kristoffersen Plast A/S har formået at give os en god kvalitet til en acceptabel pris. Vi sætter specielt pris på den hurtige leveringstid, og fleksibiliteten i antal. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Søren Kristoffersen”.

 

Alt under ét tag

Kristoffersen Plast A/S tilbyder udvikling af plastemner, fremstilling af værktøjer til sprøjtestøbning og produktion af plastemner. Søren Kristoffersen startede virksomheden i 1999, og har lidt efter lidt investeret i maskiner til sprøjtestøbning, gnistbearbejdning, CNC-fræsning, slibning og meget andet. Virksomheden bygger på mere end 20 års erfaring inden for udvikling af plastemner, værktøjskonstruktion, værktøjsfremstilling og plastsprøjtestøbning.

Kristoffersen Plast A/S tilbyder rådgivning gennem hele processen, lige fra den første idé til det færdige produkt. Desuden har vi den ekspertise og erfaring der skal til, for at forme det resultat du ønsker.

 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation