Door System

Udvikling af plastemner

Download som PDF her.

 

Door system

Kristoffersen Plast A/S har siden 2002 videreudviklet emner for virksomheden Door System, så de er rentable at sprøjtestøbe frem for at bearbejde frem ved enten at dreje eller fræse.

For Door System er materialevalget af stor betydning. Nogle af produkterne har komplicerede udformninger, så inden produktionen bliver sat i gang, er der et testforløb med forskellige materialetyper og tilpasning af tolerancer på de færdige emner.

Preben Søndergaard, der repræsenterer virksomheden forklarer:” Søren er en god sparringspartner. Han har stort indblik i produkterne, og anvendelse af det rigtige materiale de rigtige steder. Han er en utrolig dygtig håndværker. Søren har været med fra idé, over form, og til produktion af de endelige produkter. Søren er meget serviceminded. Han leverer hurtigt uanset om det er større eller mindre stk. antal. Han er meget pålidelig og vi har stor tillid til ham. Vi sætter stor pris på samarbejdet. Kristoffersen Plast A/S lever fuldstændigt op til vores forventninger.”

 

Alt under ét tag

Kristoffersen Plast A/S tilbyder udvikling af plastemner, fremstilling af værktøjer til sprøjtestøbning og produktion af plastemner. Søren Kristoffersen startede virksomheden i 1999, og har lidt efter lidt investeret i maskiner til sprøjtestøbning, gnistbearbejdning, CNC-fræsning, slibning og meget andet. Virksomheden bygger på mere end 20 års erfaring inden for udvikling af plastemner, værktøjskonstruktion, værktøjsfremstilling og plastsprøjtestøbning.

Kristoffersen Plast A/S tilbyder rådgivning gennem hele processen, lige fra den første idé til det færdige produkt. Desuden har vi den ekspertise og erfaring der skal til, for at forme det resultat du ønsker.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation